Betondesign024Wat is lavasteen?

Lavasteen is een revolutionaire vloeroplossing die in Italië is ontwikkeld, waardoor het zijn tijd ver vooruit is. Deze unieke vloeroplossing is ontworpen om krasvrij, sterk en duurzaam te zijn. Het materiaal is naadloos, UVbestendig en antibacterieel, wat het bijzonder geschikt maakt voor gebruik in verschillende omgevingen. Bovendien zijn de lavastenen gietvloeren leverbaar in bijna alle RALkleuren.

Lavasteen biedt tal van voordelen voor mensen met COPD, ASTMA en CARA. Deze revolutionaire vloeroplossing is namelijk hypoallergeen en heeft geen schadelijke stoffen of chemicaliën die de luchtvervuiling verhogen. Dit maakt de vloer uitermate geschikt voor mensen met luchtwegaandoeningen.

Deze krasvaste gietvloeren van lavasteen zijn bovendien toepasbaar in badkamers en wc‘s, maar ook op wanden, vloeren, meubels, trappen en aanrechtbladen. Met de juiste voorbereidingen kan de lavasteen en beton art overal worden toegepast. Door de sterkte en duurzaamheid van het materiaal is het ook ideaal voor gebruik in drukke omgevingen zoals winkels, restaurants en kantoren.

Beton design 024 biedt u een uitstekende selectie topkwaliteit lavasteen gietvloeren. Wij staan bekend als één van de beste aanbieders van dit revolutionaire materiaal dat krassen weerstaat, UVbestendig is en antibacterieel. Wij verwerken uitsluitend  originele producten van  milestone. Onze specialisten helpen u graag om de perfecte lavasteen gietvloer te vinden.

Neem contact op met Beton design 024, voor meer informatie over ons aanbod van lavasteen en Art beton producten.